Кошик
247 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 10:00 найближчого робочого дня (завтра, 17.11).

Чай зелений Пуер витриманий ШЕН  Медальйон 6 г. уп 0,500г, фото 1

Чай зелений Пуер витриманий ШЕН Медальйон 6 г. уп 0,500г

  • Немає в наявності

530 ₴/упаковка

+380989290125
  • +380 (68) 343-46-00
    Офіс
  • +380 (98) 359-00-07
    техніка та сервіс
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Чай зелений Пуер витриманий ШЕН  Медальйон 6 г. уп 0,500г
Чай зелений Пуер витриманий ШЕН Медальйон 6 г. уп 0,500гНемає в наявності
530 ₴/упаковка
+380989290125
  • +380 (68) 343-46-00
    Офіс
  • +380 (98) 359-00-07
    техніка та сервіс
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

В давнину пуер ферментувався під час транспортування і передпродажного зберігання. Але в другій половині 20 століття, зі збільшенням попиту і скороченням часу доставки, він перестав встигати «дозрівати» до потрібного рівня. Тому, в 70-і роки 20 століття, була придумана технологія прискореного старіння (ферментації) пуеру. Так з'явилося два основних види пуеру - виготовляється за традиційною технологією - «сирий пуер» - Шу Пу Ер, і, за прискореною технологією - «приготований пуер». Обидва пуеру володіють більш-менш однаковим набором корисних властивостей, і відрізняються нюансами смаку і аромату, і то лише на початковому, не далеко від завершення виробничого процесу, етапі ферментації. Сирий пуер цікавий тим, що ступінь його ферментації довгий час (2-3 роки) можна контролювати самостійно. З часом гіркоту і грубість свіжого листа замінюється вишуканістю і легкою гіркуватістю.

Пуер - пост-ферментований чай, який пройшов глибоку (традиційну або прискорену ферментацію), що припускає трансформацію його в продукт відмінний від звичайного чорного чаю по його хімічному складу і корисним властивостям. Це чорний чай з китайської видової чайної класифікації. В українській класифікації його відносять до групи чорних спеціальних чаїв.

 

Заварювання:

Як і будь-який чай - пуер вимагає витримки стандартних дозувань, і дотримання декількох правил заварювання. В середньому закладають 6 г на 150 мл гарячої води.

Промивання проводиться дуже швидко, киплячою водою, таким чином, досягається видалення пилу і дезінфекція. За часом настоювання можливі варіанти, коли цей чай заварюється по 2-3 хвилини - 2-3 рази.

Основні
ВиробникОсмантус
Тип чаюЧай Пуер
Форма випускуПресований
Вага1000 г
  • Ціна: 530 ₴/упаковка